Logo

Bouw uw droomhuis

Woonwensen hebben we allemaal, maar wanneer u zelf een huis gaat bouwen weet u zeker dat deze wensen in vervulling zullen gaan. Van het zoeken naar een bouwkavel tot het daadwerkelijk wonen in uw droomhuis, het bouwen van een eigen woning is een inspirerende en vaak ook spannende tijd. Het is belangrijk dat u zich laat omringen door mensen die vakbekwaam zijn en uw woonwensen kunnen vertalen in ontwerp en uiteindelijk uw nieuwe thuis.   

Laatste voorbeeld woningenWat voor stijl woning wilt u gaan bouwen?

Ziet u uw ideale woning al tot in detail voor u? Of denkt u te weten welke woningstijl bij u en uw gezin past? Om het ultieme thuis gevoel te krijgen, is het heel belangrijk om de woningstijl die bij uw dromen past te kiezen. Dit hoeft u niet alleen te doen, een goede aannemer of architect zal u hierbij helpen. Wilt u vooraf wat meer informatie over de bekendste woningstijlen? Wij hebben er een aantal voor u omschreven.


Kies de juiste bouwmethode

Een nieuw te bouwen huis bestaat uit verschillende fases, daarbij is vooraf de noodzakelijke kennis heel belangrijk. Zo voorkomt u stress tijdens het bouwen en zult u uiteindelijk met veel plezier in uw nieuwe woning wonen. Naast een bouwkavel, woningstijl is het ook heel belangrijk om u te verdiepen in de bouwmethode. Kiest u voor prefab, hout- of een traditionele bouwmethode. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

Houten woningen Houtskeletbouw woningen Houtstapelbouw Prefab bouw (Systeembouw) Staalframebouw Traditionele woningbouw


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>