Logo

Klassieke cottage

Klassieke woning
Delen:

Beschrijving

De opdrachtgevers van deze woning hebben het basismodel Matterhorn aangepast tot een klassieke cottage. De elementen die zorgen voor de klassieke stijl van deze woning zijn bijvoorbeeld de gemetselde oortjes, de schijnschoorstenen en de symmetrie in de woning. Een cottage wordt veelal in een landelijke omgeving gebouwd, maar ook binnen een nieuwbouwwijk stelen ze de show. Onder andere de moderne uitbouw, donkere kozijnen en het donkere trasraam geven deze cottage een stoere uitstraling.

Wil je weten wat deze klassieke cottage kost? Klik dan op de link en vraag de gratis inspiratiecalculatie aan via onze website: Selekthuis.nl


Kenmerken

Prijs indicatie Op aanvraag
Woning type Klassieke woning
Bouw methode(s) Traditionele woningbouw
Oppervlakte 295 m2

Interesse in deze woning?

Wilt u meer informatie over deze voorbeeld woning? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>