Logo
Domotica

Domotica

Domotica in huis

Domotica is een intelligente vorm van automatisering in de woning, die zorgt voor communicatie tussen verschillende elektrische apparaten. Met dit slimme systeem kunt u vanuit een centrale plek in de woning de verlichting, verwarming, audio, ventilatie, rolluiken, zonwering, de beveiligingssystemen en andere elektrische apparaten besturen.

Smart Home

Domotica koppelt apparaten en installaties in de woning aan elkaar als één geheel. Zo kunnen ze overzichtelijk en slim vanuit één en dezelfde plek aangestuurd worden; niet alleen via het Touch screen, maar bijvoorbeeld ook via tablet en/of smartphone. Een intelligente elektrische installatie die met u mee zal groeien en die zorgt voor een comfortabele woonomgeving.

In een 'smart home' worden communicatie, ontspanning en andere huiselijke bezigheden door de vele elektrische apparaten en netwerken makkelijker gemaakt. Binnen én buiten de woning. Zo kunnen ze een waarschuwing sturen naar uw smartphone wanneer er bijvoorbeeld iets niet klopt in huis. U kan voortdurend met uw woning verbonden zijn en zo volledige controle hebben. Wanneer het nodig is, kunt u direct reageren en ingrijpen.

Met Domotica woont u comfortabeler en veiliger en bespaart u tegelijkertijd een pak energie.

Bron foto: Niko

Producten


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>