Logo
Centraal stofzuigsysteem

Centraal stofzuigsysteem

Een centraal stofzuigsysteem, het woord zegt het al, is centraal geregeld. Het voordeel hiervan is dat u nooit meer met een stofzuiger door het huis hoeft te lopen. U blijft niet haken achter de tafelpoot en kunt gemakkelijk in kleine hoekjes komen, omdat u alleen maar zuigt met een lichtgewicht stang. Dit systeem van schoonmaken is een stuk schoner dan met een conventionele zuiger én de kracht waarmee wordt gezogen is ook vele malen groter.

Een centraal stofzuigsysteem is schoon

De stofzuigerstang is aangesloten op een netwerk dat weer in verbinding staat met de centrale stofzuigunit, die is weggewerkt op een voor u geschikte locatie. Hier wordt het stof verzamelt. Dit houdt in dat u zonder zak stofzuigt. Schoonmaken met een centraal stofzuigsysteem is daardoor  hygiënisch, zonder vieze luchtjes en zonder opwaaiend stof. De vuile lucht wordt direct naar buiten afgevoerd. Het stof wordt in de stofzuigunit opgevangen. Daarmee bent u direct het vuil en ongedierte kwijt.

Hij is muisstil

De stofzuigunits worden veelal in een ruimte geplaatst waar niet gewerkt en geleefd wordt. Dat maakt stofzuigen stiller dan ooit, omdat u alleen het verplaatsen van de lucht hoort en niet het geluid van de motor.

En sterk

In de stofzuigerunit zit een grote krachtige motor die nooit zou passen in een conventionele stofzuiger. Deze zou dan veel te zwaar worden. Er zijn verschillende aanbieders van centrale stofzuigersystemen en nagenoeg elke woning is hiervoor geschikt.


Bron foto: Astrovac


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>