Logo

Riante bouwkavels LOOF - Vught , Vught

Vanaf € 802.000

Beschrijving

LOOF biedt ruimte aan 18 bouwkavels voor riante vrijstaande woningen. Hier bouw je je eigen droomwoning, gelegen op een prominente locatie in Vught Noord, een van de mooiste van Vught! Het gerenommeerde architectenbureau Van Egmond maakt een beeldkwaliteitplan op waarmee de garantie op een kwalitatief hoogwaardige nieuwe wijk gewaarborgd wordt. Binnen de kaders is er de vrijheid om je woning zelf vorm te geven.

De voorgeschreven architectuur in het beeldkwaliteitplan ligt in lijn met de projectmatige twee-onder-één-kapwoningen welke in het plangebied gerealiseerd worden (in aanbouw) en eveneens door van Egmond Architecten worden ontworpen. De woningen maken een verwijzing naar een stijl die doet denken aan een mix van Engelse cottages en prachtige Park villa's. Een robuuste architectuur vaak van baksteen met bijzondere accenten als ronde ramen, erkers, bogen en metselwerkpatronen. Er is variatie in kleurgebruik tussen de verschillende woonblokken, maar met uitsluitend warme en natuurlijke kleuren. Met gestucte en gekeimde gevels als accent. Het beeldkwaliteitplan ziet voor de bouwkavels daarnaast, op specifieke accentposities, ook toe op ruimte voor moderne accenten. Denk aan een plat dak of een volledige moderne uitvoering. Het beeldkwaliteitplan verlangd een zorgvuldig gedetailleerde afwerking van de woningen om de wijk tot een eenheid te brengen.

 Na een zeer succesvolle verkoop en loting is ruim 80% van het bouwplan reeds verkocht. Er zijn nog enkele zeer ruime bouwkavels beschikbaar, prachtig gelegen aan de bosrand. De kavels zijn direct af te nemen en gereed voor bebouwing. Meer informatie over deze bouwkavel


Aangeboden door:

Janssen de Jong

Kenmerken

Plaats Vught
Provincie Noord-brabant
Aantal kavels 4 bouwkavels
Prijs vanaf € 802.000
Prijs tot € 1.273.000
Oppervlakte vanaf 915 m²
Oppervlakte tot 1453 m²
Locatie
  • Aan bosrand
  • Aan park
  • Aan water
  • Beschutte ligging
  • Dicht bij centrum
  • In bosrijke omgeving
  • In centrum
  • In woonwijk
  • Nabij uitvalswegen

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>