Logo
Huisliften

Huisliften

Een lift in huis is zeker geen overbodige luxe. Huisliften zijn geschikt voor ieder woningtype en geven meerwaarde aan elke woning: van een rijtjeshuis en een appartement, tot een loft of luxe villa.

Een luxe designlift is een bijzonder object in uw woning en maakt uw huis uniek. Wanneer u op zoek bent naar een huislift omdat u moeilijk de trap op kan, kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een kleine huislift of een rolstoellift. Omdat er verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van personenliften voor woningen, zijn ze er in verschillende prijsklassen. Van luxe huislift met liftschacht tot kleinere en goedkopere liften, ook zonder schacht. In dit artikel vertellen we u meer over de mogelijkheden van een personenlift in uw woning.

Luxe designlift in huis

Overweegt u een luxe lift in uw woning? U kiest dan voor een opvallend designobject en voor een unieke toevoeging aan uw interieur. Designliften hebben vaak mooie extra opties en worden op maat gemaakt in verschillende designs en uitvoeringen. Ook binnenhuisarchitecten kunnen invloed hebben op het design van deze luxe liften. Een design platformlift kan bijvoorbeeld zo worden ontworpen, dat deze niet alleen een luxe gebruikerslift is voor personen (of kan dienen als rolstoellift), maar ook fungeert als eyecatcher in uw woning door deze in het midden van de ruimte van een groot appartement of loft te plaatsen.

Kleine huisliften

Bent u op zoek naar een minder luxe personenlift? Dan zijn er nog andere mogelijkheden. U kunt kiezen voor een goedkopere lift zonder liftschacht, een rolstoellift of voor een kleine huislift. De liften zonder schacht kunt u gemakkelijk wegwerken in huis, zonder grote verbouwkosten. Bij deze compacte liften gaat weinig ruimte verloren. Rolstoel huisliften zijn vaak groot genoeg voor één persoon met eventueel een begeleider. 

Geniet van het comfort van een lift in uw eigen woning!

Foto: Viking Liften


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>