Logo

Adverteren (2)

Hier onder vind u antwoord op je vragen 

Ideaal voor bouwbedrijven, architecten en bouw gerelateerde bouwleveranciers.


WILT U ADVERTEREN!
De website bouwkavelsonline.nl is een populair, online platform, waar de consument heel eenvoudig en gericht een bouwkavel kan zoeken en vinden. De bezoekers van deze website kunnen onder andere via maps zoeken naar bouwkavels in de omgeving waar zij een eigen woning wensen te bouwen. Bouwkavelsonline.nl is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk opgebouwd. Met een paar klikken heeft u het gewenste resultaat. Kijk op https://www.bouwkavelsonline.nl.

Bouwkavelsonline.nl heeft jaarlijks ruim 800.000 bezoekers. Deze aantallen zijn samengesteld op 8 februari 2022. Meer weten over de actuele cijfers en het bezoekersverkeer van Bouwkavelsonline.nl? We sturen deze gegevens met plezier naar u toe.

Bouwkavelsonline.nl biedt bouw-gerelateerde bedrijven de kans om in contact te komen met aspirant bouwers. Via een slim systeem krijgt u opt-in adressen, waar u informatie over uw bedrijf naartoe kunt sturen. Zo kunt u in contact komen met potentiële kopers van bouwkavels, die maar één doel hebben: het bouwen van een droomhuis. Wij brengen u eenvoudig en tegen lage kosten in contact met een gemotiveerde doelgroep.

Adverteren kan landelijk maar ook per provincie zijn er mogelijkheden. Heeft u interesse om te adverteren?


U kunt contact met ons opnemen door een email te sturen naar: verkoop@bouwmedia.nl of bel met ons op 023-5219858. 

Natuurlijk kunt u ook onze website bezoeken voor meer informatie.


Kavel aanbieders
Bent u in het bezit van één of meerdere bouwkavels, plaats deze dan gratis op onze website en bereik zo tienduizenden kavels zoekers per maand. Maak een account aan en plaats uw bouwkavels nu.

Bouwbedrijven & Architecten

Een consument die een bouwkavel bezit en daar graag een huis op wil laten bouwen, is voor u erg interessant om te bereiken. Dat kan via deze website. Door te adverteren komt u eenvoudig in contact met deze doelgroep. U kunt op deze website voorbeelden van huizen plaatsen, die bij de informatie-aanvraag van de verschillende bouwkavels gepresenteerd worden. De bezoeker krijgt dan de gelegenheid om ook bij u een informatiebrochure aan te vragen. U ontvangt van deze aanvragen alle contactgegevens in uw mailbox met de mogelijkheid deze op te volgen.

Voorbeeld woningen

Op onze nieuwe website is er veel aandacht voor verschillende soorten woningen. Adverterende bouwbedrijven en/of architecten krijgen toegang tot de website en kunnen onbeperkt voorbeeld woningen plaatsen. Wilt u dit ook? Neem dan contact met ons op. 

Wilt u een consument bereiken die plannen heeft om een huis te bouwen. Neem dan contact met ons op via verkoop@bouwmedia.nl of bel 023-5219858.

Algemeen (1)

Hier onder vind u antwoord op je vragen 

De kavels die op de website staan worden door verschillende partijen op de website geplaatst. Veel gemeenten doen dit omdat ze bijvoorbeeld geen gebruik kunnen maken van een website als Funda, omdat dit alleen voor deelnemende makelaars is. Verder zijn er makelaars, projectontwikkelaars maar ook consumenten die kavels plaatsten op deze website. 

Als je ook in het bezit bent van een kavel dan kan je deze gratis plaatsen. Maak hier een gratis account aan.  

Kavels (3)

Hier onder vind u antwoord op je vragen 

Een kavel plaatsen gaat heel éénvoudig. Maak hier een account aan en voeg je kavel toe aan de website. Voordat hij online komt te staan wordt hij even gecontroleerd door de beheerder. Zorg voor dat u hem plaatst dat alle informatie bij de hand heeft. Een kavel met foto's en een goede omschrijving werkt het beste. 

Ja dat kan zeker, tijdens het plaatsing proces wordt er gevraagd of u een link naar uw eigen website wilt plaatsen. De kosten hiervoor zijn € 10,- excl btw. Na plaatsing ontvang u een factuur in uw mail box. 

Het plaatsen van bouwgrond op de website kost geen geld. U betaald alleen als u de kavel wilt promoten op de website. Wil je hier meer over weten? stuur dan even een bericht naar verkoop@bouwmedia.nl of bel 023-5219858. 

Woningen (2)

Hier onder vind u antwoord op je vragen 

Als u als bouwbedrijf, architect of ander soort bedrijf uw huizen wilt presenteren op deze website! Neem dan contact op met BouwMedia via telefoonnummer 023-5219858 of stuur een mail naar verkoop@bouwmedia.nl 

Je kan ons op verschillende manier bereiken. Wij zijn van maandag tot vrijdag tijdens kantoor uren bereikbaar op telefoonnummer 023-5219858 of per email op verkoop@bouwmedia.nl 

Staat uw vraag er niet tussen?

Wij beantwoorden graag al uw vragen of opmerkingen.
Contact opnemen
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>