Logo
Moderne woningen

Modern

De keuze voor moderne architectuur is een opwaartse trend. Voor het bouwen van een moderne woning moet men ook beschikken over een dosis lef. Het ontwerpproces is anders dan bij bestaande, duidelijke woningstijlen. Een moderne woning is vaak een weerspiegeling van de personen die er gaan wonen. Heeft u een idee hoe uw toekomstige huis eruit moet komen te zien, zoek dan de juiste architect die uw stijl, ideeën en wensen vertaalt in een bijzonder ontwerp.

 

Bij het ontwerpen van een moderne woning zet de architect de eindgebruiker centraal. Door de opdrachtgever actief te betrekken in het ontwerpproces komen er persoonlijke, verrassende en unieke droomhuizen tot stand. Moderne woningen waarvan het eindresultaat nooit identiek is aan een andere. Een eigenzinnig design dat opvalt en past binnen de hedendaagse moderne architectuur. ‘Less is more’ is de gouden regel als u een modern huis wilt bouwen.

 

Een moderne woning wordt gekenmerkt door het gebruik van eenvoudige, strakke vormen. Dit kan variëren in stijl van een minimalistische uitstraling tot gedurfde statements. Bij de bouw van een modern huis wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen zoals beton, staal, hout en glas. Moderne woningen hebben veelal grote raampartijen, waardoor het licht optimaal de woning binnenvalt. Hoewel de buitenkant van de moderne woning haast geen franjes vertoont, kan het interieur verrassend en naar wens worden ingevuld.

 

Een moderne bouwstijl is ook speels, eigenzinnig, maar vooral persoonlijk. De kenmerken van een moderne villa zijn uiteenlopend, maar stralen allemaal dezelfde sfeer uit: gewaagd, verrassend, tijdloos en uniek. Het open karakter van deze woning zorgt voor een fraai spel tussen huis en omgeving. Ook in de woning kunt u spelen met licht en ruimte. Denk aan grote lichtkoepels, zwevende trappen, glazen wanden. Natuurlijk wordt uw moderne woning voorzien van home domotica. Een smart home waarbij bediening van de verlichting, verwarming, airconditioning, zonwering en huisalarm volledig geautomatiseerd wordt.

Bron foto: Groenveste


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>