Logo

Eigentijdse vrijstaande woning

Moderne woningen
Delen:

Beschrijving

Deze ideale woning heeft een eigen karakter en stijl gekregen. Het witte gevelsauswerk in combinatie met de zwarte accenten zoals kozijnen, voordeur en topgevel geeft de woning een moderne kleurstelling. Naast de moderne kleuren, krijgt de woning ook een landelijke touch door de houten roedeverdeling op de beglazing en de houten gevelbekleding. Door de aanbouw is een bijkeuken en een fijne open leefkeuken mogelijk geworden. Naast een ruime woonkamer is er ook een werkkamer gerealiseerd die natuurlijk ook kan dienen als speelkamer voor kinderen. Op de eerste verdieping hebben de opdrachtgevers ervoor gekozen om twee ruime slaapkamers te creëren.

Daarnaast is er een ruime inloopkast gesitueerd in één van de slaapkamers. Naast de badkamer en het toilet is de overgebleven ruimte ingericht als wasruimte. Deze kan ook als slaapkamer worden ingericht, waardoor je drie slaapkamers op de verdieping kunt creëren. Tot slot is er een vaste trap naar de tweede verdieping geplaatst. Hier is er een grote ruimte met een extra dakraam. Deze ruimte kan op verschillende manier ingericht worden, zowel als opslagruimte of als slaapkamer. Al met al een woning die de mogelijkheden biedt tot vier slaapkamers.


Kenmerken

Prijs indicatie Op aanvraag
Woning type Moderne woningen
Bouw methode(s) Traditionele woningbouw
Oppervlakte 277 m2

Interesse in deze woning?

Wilt u meer informatie over deze voorbeeld woning? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>