Logo

Schuurwoning met inpandige veranda

Schuurwoning
Delen:

Beschrijving

Schuurwoningen kenmerken zich door sobere en eenvoudige vormen. Dat geldt ook voor deze schuurwoning. Door middel van natuurlijke materialen krijgt deze woning volledig haar eigen stijl. Denk hierbij aan de zwarte houten gevelbekleding (Cape Cod) en de eiken kolommen die zijn verwerkt in de inpandige veranda. Ondanks de landelijke stijl van een schuurwoning, komt dit type woning ook steeds vaker voor in nieuwbouwwijken. Deze woning is gebouwd op een prachtige vrije kavel. Door te kiezen voor het basismodel Trentino hebben de opdrachtgevers gekozen voor veel licht in de woning. Dit basismodel heeft vanuit de standaard namelijk veel raampartijen. Een uitstekende keuze voor een royale vrije kavel.

Wil je weten wat de kosten van deze woning zijn? Vraag dan de gratis inspiratiecalculatie aan via onze website: Selekthuis.nl


Kenmerken

Prijs indicatie Op aanvraag
Woning type Schuurwoning
Bouw methode(s) Traditionele woningbouw
Oppervlakte 279 m2

Interesse in deze woning?

Wilt u meer informatie over deze voorbeeld woning? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>