Logo

Parkvilla - Groenveste

Villa
Delen:

Beschrijving

De basis voor deze woning is een vrijstaand woonhuis met garage. Door enerzijds verschillende volumes toe te voegen en anderzijds volumes weg te snijden ontstaat er een rijk gearticuleerde parkvilla. Het karakter van de woning wordt aan de buitenzijde bepaald door een rijke massa opbouw in combinatie met krachtige kozijnen. De woning is te lezen als een stevig ruw bakstenen volume met steile kappen. De bruine kleur van de gevelsteen en de keramische dakpan liggen dicht bij elkaar waardoor alle aandacht naar volume, textuur en gevelcompositie wordt getrokken. De woonkamer en keuken vormen op de begane grond één grote ruimte. Vanuit de royale keuken hebben de bewoners uitzicht over de hele tuin. Aan de keuken grenst de bijkeuken. Via de bijkeuken bereik je de garage. Op de eerste verdieping bevindt zich de master bedroom met eigen badkamer. Daarnaast zijn er twee slaapkamers met gezamenlijke badkamer en apart toilet op deze verdieping. Op de tweede verdieping vind je de vierde slaapkamer, de gastenkamer en een eigen badkamer.


Kenmerken

Prijs indicatie Op aanvraag
Woning type Villa
Bouw methode(s) Prefab bouw (Systeembouw)
Oppervlakte 1.065 m2

Interesse in deze woning?

Wilt u meer informatie over deze voorbeeld woning? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>