Logo

Landelijk T kap woning - Hako Wonen

Jaren 30 woningen
Delen:

Beschrijving

U houdt van het landelijke leven, de sfeer van authentieke woningen. De landelijke bouwstijl kenmerkt zicht door het gebruik van natuurlijke materialen. U kunt bijvoorbeeld denken aan houten topgevels voorzien van eiken of zwart gebeitst hout. Andere details zijn kleine ramen voorzien van roedeverdeling, lijstwerk, Amsterdamse kozijnen, muizentanden en getrommelde / verouderde rood genuanceerde gevelstenen. In de landelijke stijl is heel veel mogelijk. Op de royale begane grond is aan de voorzijde een leefkeuken gesitueerd. De woonkamer is aan de achterzijde gesitueerd en geeft u een schitterend uitzicht over uw kavel. De landelijke woning is op een relatief eenvoudige wijze te vergroten. Zo kunnen wij hem bouwen met verschillende opties zoals een erker, veranda, garage aan de woning waarmee u ook de eerste verdieping vergroot of een vrijstaande garage.


Kenmerken

Prijs indicatie Op aanvraag
Woning type Jaren 30 woningen
Bouw methode(s) Traditionele woningbouw
Oppervlakte Op aanvraag

Interesse in deze woning?

Wilt u meer informatie over deze voorbeeld woning? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>