Logo

Moderne Notaris woning - Hako Wonen

Notariswoning
Delen:

Beschrijving

De moderne notariswoning kenmerkt zich door zijn symmetrische architectuur, strakke lijnen en details. Witte gevels in combinatie met donkere kozijnen geven de woning zijn moderne karakter. De entree is voorzien van een luxe voordeur. Op de begane grond is er rekening gehouden om de woning op een relatief eenvoudige, vergunningsvrije manier te kunnen vergroten. Met de standaard uitbouw is de woning ideaal voor werken aan huis en met de extra slaapkamer met doucheruimte bent u al voorbereidt voor de toekomst (levensloopbestendig). De eerste verdieping is voorzien van royale slaapkamers en luxe overloop met vide. De woning kunnen wij bouwen met verschillende opties zoals een uitbouw, veranda en dakkapellen.


Kenmerken

Prijs indicatie Op aanvraag
Woning type Notariswoning
Bouw methode(s) Traditionele woningbouw
Oppervlakte Op aanvraag

Interesse in deze woning?

Wilt u meer informatie over deze voorbeeld woning? Vul dan het onderstaande formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>