Logo

Bouwkavel in Amsterdam

Wanneer u op zoek bent naar bouwgrond, waarop u alle vrijheid en ruimte heeft, bent u in Amsterdam van harte welkom. In en nabij Amsterdam worden diverse bouwkavels aangeboden.

De kavels variëren van afmeting en ligging. Kies een unieke plek voor uw eigen vrijstaande, vrijstaand geschakelde of twee-onder-een-kapwoning.

Exclusief wonen
U droomt al jaren van het ontwerpen van uw eigen huis. Het liefst in de omgeving van Amsterdam. Het aanbod van unieke bouwgrond wordt op Bouwkavelsonline.nl voor u overzichtelijk aangeboden. Nu hoeft u niet langer te dromen, kies welke bouwgrond bij u past. Vul uw wensen in en ontwerp uw droomhuis. Het exclusief wonen op een bouwkavel naar keuze ligt vanaf nu binnen handbereik.

Bestemmingsplan
Voordat u uw huis gaat samenstellen, moet u op zoek naar dat unieke stukje grond waarop uw droomhuis gebouwd kan worden. Om zeker te zijn of de bouwkavel van uw dromen daarvoor geschikt is, kunt u het bestemmingsplan van Amsterdam raadplegen. Hier vindt u nog veel meer informatie die van toepassing is op uw woongenot.

Woonomgeving
Even belangrijk als het uiterlijk van uw woning, is de omgeving die Amsterdam te bieden heeft. U kiest zelf waar uw nieuwe huis gebouwd gaat worden. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke factoren. Vooraf bepaalt u waaraan uw perceel moet voldoen, maar ook de ligging van de bouwkavel ten opzichte van winkels, scholen, infrastructuur en natuur. Een comfortabele woonomgeving die voldoet aan uw wensen zorgt voor nog meer woonplezier.

Ontwerpkeuzes
Aan de hand van de vorm en de oppervlakte van uw bouwgrond kunt u bepalen hoe uw huis eruit komt te zien. Houdt rekening bij het bebouwen met uw overige woonwensen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de grote van een schuur, garage en gewenste tuinoppervlak. Wilt u duurzaam bouwen? Let dan goed op de zon, waar deze opkomt en ondergaat. Wilt u richtlijnen bij het ontwerp van duurzame woningen en eventuele subsidies hiervoor aanvragen? Raadpleeg daarvoor de provincie of Amsterdam.

Bouwkavel Amsterdam, Zuideinde 268
Vanaf € 59.500.000 - 1 bouwkavel(s)

Bouwgrond Osdorperweg 532 naast
€ 0 Prijs op aanvraag - 2 bouwkavel(s)

Bouwgrond Durgerdammergouw 24 Kavel 4 en 3
€ 780.000 - 2 bouwkavel(s)

Bouwgrond Zuiderakerweg 110 B
€ 649.000 - 1 bouwkavel(s)

Rieteiland Oost -IJburg - Amsterdam
Vanaf € 502.000 - 90 bouwkavel(s)

Kanaalweg - Landsmeer
€ 656.000 - 1 bouwkavel(s)

Bouwgrond Westzijde 390
€ 0 Prijs op aanvraag - 3 bouwkavel(s)

Bouwgrond Ilpendam
€ 385.000 - 3 bouwkavel(s)

Bouwkavel J.C. van Hattumweg 104
€ 1.450.000 - 1 bouwkavel(s)

Bouwgrond Rottewegje 1
€ 525.000 - 1 bouwkavel(s)

Bouwgrond De Klugt 5
€ 750.000 - 1 bouwkavel(s)

Bouwgrond Lagedijk vrije kavel I en II
€ 0 - 2 bouwkavel(s)

Bouwgrond Reeweg 2 A,B,3,4
€ 1.375.000 - 4 bouwkavel(s)

Bouwgrond Dorpsstraat 737 B
€ 0 - 1 bouwkavel(s)

`Bouwgrond Groenlandse kade 6
€ 750.000 - 1 bouwkavel(s)

Voorbeeld woningen


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>