Logo

Bouw je droomhuis met Beurs Eigen Huis

Beurs Eigen Huis is het vertrekpunt voor iedereen met bouw- of verbouw plannen. Welke woondromen je ook hebt: op Beurs Eigen Huis is er altijd wel een expert aanwezig die het voor je kan realiseren. Een steengoed ontwerp van je nieuwe huis of informatie voor het bouwen van een heel duurzaam huis; architecten, huizenbouwers, aannemers, bouwadviseurs, makelaars en kavel-aanbieders informeren je over de mogelijkheden die er zijn. 


Bestel online tickets

Bestel online je tickets met korting! Koop hier je tickets voor de Voorjaarseditie (24 t/m 26 maart) van BEURS EIGEN HUIS, hét event voor al je (ver)bouw- woon- en tuinplannen. Gebruik kortingscode BWM@VJ23 voor € 5,- korting op je tickets!


Tips van de experts

Zelf een huis bouwen... wie droomt daar niet van? Alles helemaal maken zoals je dat voor ogen hebt. Een leuk proces, maar waar ga je beginnen en waar moet je rekening mee houden? Een bezoek aan Beurs Eigen Huis helpt je bij het maken van deze keuzes. Wat je ook van plan bent en wat de status ook is, bij Beurs Eigen Huis zit je goed! Op de beurs zijn ook alle experts te vinden die je nodig hebt bij de bouw of verbouwing van je ‘groene’ droomhuis. Je komt alles te weten over het voordeel van zonnepanelen, een goed klimaatsysteem, je woning op een duurzame en milieuvriendelijk manier verwarmen en koelen kan door een warmtepomp en voor goed isolatie- advies ben je bij Beurs Eigen Huis ook op het juiste adres.  


Koop hier je tickets voor de BEURS EIGEN HUIS, hét event voor al je (ver)bouw- woon- en tuinplannen! Gebruik kortingscode BWM@VJ23 voor € 5,- korting op je tickets! We zien je graag op 24, 25 of 26 maart 2023 in Jaarbeurs Utrecht! 


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>