Logo

Bouwgrond Spinozalaan 33 b , Almere

€ 275.000

Beschrijving

Wonen op één van de mooiste plekjes in Oosterwold, met EXTRA VEEL BOUWRECHT! 

TE KOOP: een bouwkavel in Oosterwold waar je direct je droomhuis kunt bouwen en kunt genieten van een leven in een groen en zeer ruim opgezet gebied; een unieke plek in Nederland.

De kavel heeft (inclusief de weg) een oppervlakte van 615 m2 en een royaal bouwrecht van wel 140m2 BVO + de eventueel vergunningsvrije ruimte (al naar gelang de vorm en positie van het huis 40m2 à 50m2).

De kavel is - ook voor Oosterwoldse begrippen - uniek gelegen aan een bosrand (Staatsbosbeheer). Bovendien vind je op loopafstand van Golfclub Almere-Hout. Voorzieningen als de Albert Heijn, winkels als Gall en Gall, Kruidvat, Action, diverse andere buurtwinkels en buurthoreca met lokale producten en verschillende (basis)scholen zijn volop in de nabijheid aanwezig. 

Loten en lang wachten op gemeente (in Oosterwold vaak een jaren durend proces) is hier niet nodig. Het is een – reeds gesplitste – volledig zelfstandige kavel. 
Door uitruil met de buurkavel is er bijzonder veel bouwrecht ontstaan en is de verplichting tot stadslandbouw beperkt. Maar vanzelfsprekend màg je natuurlijk zoveel verbouwen als je wilt, het hoeft alleen niet. Feitelijk heb je met deze kavel nóg meer vrijheid dan waar Oosterwold al bekend om staat. 

KAVELWEGVERENIGING
De Spinozalaan is reeds geasfalteerd en de vereniging is zeer gezond. De bijdrage voor onderhoud is daarom slechts €61,50 per jaar. 
Er zijn géén kosten verbonden aan inkoop in de vereniging.

De gemeente zal de riolering verzorgen, dus dat hoeft niet meer in eigen beheer. De bouw van de meeste huizen in de straat is afgerond en dat betekent dat het niet nodig is om eerst jaren in een bouwput te wonen. Zolang de riolering nog niet aanwezig is zal een tijdelijke voorziening moeten worden getroffen. 

Kortom: Je kunt als koper dus direct aan de slag om je droomhuis en groene plek in Oosterwold te realiseren! 

De regels van Oosterwold zijn ook van toepassing op deze kavel. Op de website maakoosterwold.nl is hier alles over te vinden.

De kavel staat te koop met een bieden vanaf prijs van € 275.000,-- K.K.  
Houd hierbij rekening met 10,5% overdrachtsbelasting. 


Aangeboden door:

Semeijn Makelaardij

Kenmerken

Plaats Almere
Provincie Flevoland
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 275.000
Oppervlakte 615 m²
Locatie
  • Aan bosrand
  • Dicht bij centrum
  • Open ligging
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>