Logo

Bouwkavel Bouwnr. 0 T VOORHOF , Noorden

€ 0 Prijs op aanvraag

Beschrijving

BINNEKORT IN VERKOOP: 'T VOORHOF
3 vrije bouwkavels in Noorden!

WELKOM THUIS IN 't VOORHOF

't Voorhof is gelegen op een unieke locatie direct aan de Binnenpolder in de gemeente Nieuwkoop. Hier is het heerlijk wonen en geniet u iedere dag van de ruimte en de rust van deze groene en waterrijke omgeving. Op deze unieke locatie worden binnenkort drie riante herenhuizen en drie vrije kavels met een directe waterligging aangeboden.

UNIEK AANBOD

De drie royale kavels (kavelnummers 4-6) in 't Voorhof hebben een directe waterligging en bieden met een afmeting van ca. 640 tot maar liefst 940 m2 veel mogelijkheden in en rondom de woning. Hier kunt u samen met Livingstone uw woonwensen vertalen naar uw droomwoning, waaruit u straks heerlijk kunt genieten van de rust en ruimte, de natuur en het schitterende uitzicht over het water. De kavels zijn gelegen aan de Binnenpolder, een visplas die particulier eigendom is.

PRIJSNIVEAU

De kavels in het plan worden aangeboden in een prijsklasse van € 395.000 tot € 550.000 von.

NATUURRIJK WONEN MIDDEN IN HET GROENE HART


Aangeboden door:

Drieman Makelaardij Alphen aan den Rijn

Kenmerken

Plaats Noorden
Provincie Zuid-Holland
Aantal kavels 3 bouwkavels
Prijs vanaf € 395.000
Prijs tot € 550.000
Oppervlakte vanaf 640 m²
Oppervlakte tot 940 m²
Locatie
  • Aan vaarwater
  • Aan water
  • Landelijk gelegen

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>