Logo

Bouwgrond Diepsmeer 4 BG , Warmenhuizen

€ 650.000

Beschrijving

Duinzicht op een kavel van 3.805 m²..

Aan de rand van de Diepsmeerpolder met uitzicht op de duinen ligt dit buitengewone perceel van 3.805 m² waar u uw droomwoning op kunt realiseren. Een geweldige locatie met fenomenaal weids uitzicht. Landelijk wonen met het Geestmerambacht op enkele minuten afstand van uw woning, Schoorl op 10 minuten rijden en binnen 15 minuten bent u in Alkmaar. De huidige oude dubbele stolp is in vervallen staat, waarbij herontwikkeling van de stolpboerderij niet tot de mogelijkheden behoort, maar de focus legt op sloop en het nieuwbouwen van uw droomwoning. Er zijn binnen het bestemmingsplan vanuit de gemeente twee mogelijkheden, namelijk:

1: het nieuwbouwen van een vrijstaande woning (villa/boerderij) geheel naar eigen wens en smaak. Daarbij is het realiseren van een paardenbak ook mogelijk, indien gewenst.

2: het nieuwbouwen van een 2-onder-1 kapboerderij geheel naar eigen wens en smaak. Dus mocht u dubbele bewoning wensen op het perceel is dit enkel mogelijk in de vorm van een 2-onder-1 kapboerderij.

De procedure bij de gemeente is reeds ingezet om de bestemming te wijzigen naar wonen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om u te assisteren bij het realiseren van uw droomwoning. In de Quickscan bestemmingsmogelijkheden kunt u alle relevante informatie vinden m.b.t. de belangrijkste bouw- en gebruiksmogelijkheden. De stolpboerderij staat in de huidige situatie erg vooraan de kavel. Echter heeft de gemeente aangegeven dat er mogelijkheden zijn om het bouwvlak naar achteren (het zuiden) te verplaatsen. De visualisaties geven u inspiratie/suggesties van de mogelijkheden op dit royale buitengewone perceel. De visualisaties zijn suggesties. U bent dus niet gebonden aan deze ontwerpen en geheel vrij om in samenspraak met de gemeente een woning te realiseren.

De polder Diepsmeer is een voorloper van de grotere droogmakerijen Heerhugowaard en de Schermer die rond 1630 met windmolens werden drooggemalen. De opzet van de polder is vergelijkbaar; voor die tijd grote kavels, redelijk strak geometrisch geordend met een centraal gelegen pad in noord-zuid richting voor de aan- en afvoer van producten. Verder transport gaat dan via de vele vaarten in de omgeving en de enkele kerkepaden die tussen de lintbebouwing van Koedijk en Langedijk liggen. De boerderijen zijn, in tegenstelling tot de grotere droogmakerijen die later worden gemaakt, aan de rand van de polder gesitueerd. Diepsmeer 4 is de eerste en lange tijd de enige bebouwing in de polder. Waar de Diepsmeer 4 als eerste boerderij in een ‘moderne’ polder ooit de vooruitstrevende pionier was is nu de agrarische functie verdwenen en de resterende dubbelstolp in verval. Tijd om deze plek nieuw leven in te blazen.


Aangeboden door:

Klaver Agrarisch Vastgoed B.V.

Kenmerken

Plaats Warmenhuizen
Provincie Flevoland
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 650.000
Oppervlakte 3805 m²
Locatie
  • Landelijk gelegen

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>