Logo

De Ryksstraet , Beek

Vanaf € 595.000

Beschrijving

Te koop in Beek-Ubbergen unieke royale bouwkavel met optioneel bouwplan aan de Rijksstraatweg (verkozen tot mooiste straat van Nederland). Het sfeervolle plaatsje Beek- Ubbergen ligt op steenworp afstand van Nijmegen, tussen de stuwwal van het Rijk van Nijmegen en de Ooijpolder. Het hoger gelegen bouwperceel aan de voet van een stuwwal beschikt over een schitterend vrij uitzicht over de Ooijpolder en het rivierenlandschap. In combinatie met het bosrijke, karakteristieke heuvellandschap en fraaie monumentale villa’s in Beek- Ubbergen is dit een zeer bijzondere woonomgeving.De bouwkavel is gunstig gelegen nabij het kleine centrum van Beek. Beek – Ubbergen is in 2007 verkozen tot groenste dorp van Nederland. De prijs voor de bouwkavel betreft 595.000 k.k.

De mogelijkheid bestaat om te kiezen voor het beschikbare bouwplan. Het plan omvat een moderne vrijstaande villa met zwembad, ontworpen onder architectuur van Flow Architecten.De woning heeft een inhoud van ca. 1250 m3 en een totaal gebruikersoppervlak van ca. 375 m2. Het ontwerp is reeds goedgekeurd door de gemeente. Op het bouwplan rust geen aannemersverplichting.De prijs van de kavel inclusief villa bedraagt 1.195.000 euro k.k. (De prijs betreft een indicatie en is afhankelijk van de uiteindelijke wensen en eisen van de koper). U kunt natuurlijk ook uw eigen woning ontwerpen.

Op het achtergelegen deel van de kavel rust een ecologische bestemming. Voor de bouwkavel betekend dit dat een vrij uitzicht op de Ooijpolder en het rivierenlandschap een blijvend feit is.


Aangeboden door:

Roma investments

Kenmerken

Plaats Beek
Provincie Gelderland
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs vanaf € 595.000
Prijs tot € 595.000
Oppervlakte vanaf 3200 m²
Oppervlakte tot 3200 m²
Locatie

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>