Logo

Bouwkavel Zoeksestraat bwnr 1 , 2 , 3 en 4 , Schijf

€ 249.000

Beschrijving

TE KOOP | VIER BOUWKAVELS IN SCHIJF

Aan de Zoeksestraat in Schijf worden 4 ruime bouwkavels te koop aangeboden. Deze mooie bouwkavels zijn nu te koop!

Bouwkavels
De 4 bouwkavels zijn allen ca. 485m² groot, waar u zowel een vrijstaande als een geschakelde woning op kunt bouwen en in de tuin heerlijk kunt genieten en ontspannen. Heeft u er altijd al van gedroomd uw eigen droomhuis te (laten) bouwen, dan is dit uw kans!

De bouwkavels zijn gelegen aan de rand van Schijf, in een nieuwe straat, tegenover een aantal vrije bouwkavels, welke afgelopen jaar verkocht zijn door Ruimte voor Ruimte. Als bewoner woont u hier zorgeloos en in alle rust. De benodigde dagelijkse voorzieningen bevinden zich in de nabijheid evenals een basisschool en een voetbalveldje. In het nabij gelegen Rucphen of Zundert treft u meerdere voorzieningen. In ca. 10 autominuten bent u op de snelweg A58 richting Bergen op Zoom / Breda.

De bouwkavels worden aangeboden in een prijsklasse van € 249.000,- v.o.n.


Aangeboden door:

Van Hassel Makelaars

Kenmerken

Plaats Schijf
Provincie Noord-brabant
Aantal kavels 4 bouwkavels
Prijs € 249.000
Oppervlakte 485 m²
Locatie
  • Landelijk gelegen
  • Open ligging
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>