Logo

Bouwkavel Vloedmolenweg , Stramproy

€ 300.000

Beschrijving

Perceel grond aan de rand van Stramproy. Het betreft hier een perceel grond met een gedeeltelijke schuur. Momenteel is op dit perceel grond nog géén bouwbestemming verleend.

Locatie:
Stramproy is een kerkdorp gelegen in de gemeente Weert met ruim 5.000 inwoners. Het dorp is gelegen 5 kilometer ten zuiden van Weert aan de Belgische grens. Het rijke en actieve verenigingsleven, van voetbalvereniging tot carnavalsverenging, zorgt voor verbinding en plezier bij de inwoners van Stramproy, van jong tot oud. Naast een rijk aanbod voor een goed leven, zijn ook alle dagelijkse belangrijke voorzieningen voorhanden: basisonderwijs, medische centra en diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen.
 
Heb je even genoeg van alle drukte, van al het ‘moeten’ en rennen? Ga een lekker hapje eten bij een van de restaurants in het dorp, of trek er op uit in de prachtige groene omgeving. Wandel of fiets je graag of ga je liever op ontdekkingstocht naar bijzondere flora en fauna? De directe omgeving van Stramproy biedt je oneindige mogelijkheden. Letterlijk. In Grenspark KempenBroek, het Stramproyerbroek of de Laurabossen vind je nog ongerepte natuur.
 
Plezier, vertier, onderwijs, zorg, winkelen, sport, cultuur en natuur. Stramproy heeft alles. Voor iedereen, in elke fase van het leven.


Aangeboden door:

Gemeente Weert

Kenmerken

Plaats Stramproy
Provincie Limburg
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 300.000
Oppervlakte 3910 m²
Locatie
  • Landelijk gelegen
  • Open ligging
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>