Logo

Bouwkavel Erichemsewal 1,2,3 en 4 , Erichem

€ 0 Prijs op aanvraag

Beschrijving

De vrijheid en grandeur van Landgoed Peerenbosch wacht op u.

Ten westen van het dorp Erichem wordt een nieuw landgoed gerealiseerd met 4 vrije bouwkavels. De ligging is werkelijk uniek: een privé-eiland op een landgoed midden in de Betuwe! De vier kavels liggen allemaal aan het water en zijn via 2 kanten te bereiken. Dit maakt het tot een bijzondere plek, waar uw privacy en vrijheid is gegarandeerd. Kortom, dit zijn niet zomaar een paar kavels aan het water, maar op een eigen landgoed! Zonder langsrazend verkeer, maar wél met kabbelend water en de vriendelijkheid van fietsers, wandelaars en langs zwemmende eendjes. Een plek die tot nu toe alleen in uw dromen bestond, wordt nu werkelijkheid!

De volgende kavels zijn beschikbaar:

• KAVEL SUIKERPEER, Kavelnummer 1, oppervlakte ca. 1.388 m², koopsom € 500.000,-- v.o.n.
• KAVEL PROVISIEPEER, Kavelnummer 2, oppervlakte ca. 1.552 m², koopsom € 525.000,-- v.o.n.
• KAVEL JUTTEPEER, Kavelnummer 3, oppervlakte ca. 1.531 m², koopsom € 525.000,-- v.o.n.
• KAVEL SPIEGELPEER, Kavelnummer 4, oppervlakte ca. 1.622 m², koopsom € 550.000,-- v.o.n.

Om ervoor te zorgen dat Landgoed Peerenbosch als geheel mooi wordt, zijn er aantal regels opgesteld. Deze regels zijn vastgelegd in het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan en op aanvraag beschikbaar. Lees alles (samen met uw architect) op gemak door en creëer met uw eigen aannemer op deze fantastische plek een thuis dat in alle opzichten past bij uw leven.

Erichem is een prachtig plaatsje gelegen in de buurt van Buren in de westelijke hoek van de provincie Gelderland en bevindt zich centraal in de Betuwe. Het is een rustig, landelijk plaatsje dat een gevoel van vrede en rust uitstraalt. Het is een prachtige plek om te wonen, met veel mooie landschappen en een rustige omgeving. Met op 5 minuten fietsen een supermarkt, school en het gezellige centrum van Buren. Buren ligt centraal in het Betuwse rivierenlandschap aan de rivier de Korne. De historie van de stad is nauw verbonden met de historie van ons koningshuis en Buren wordt daarom ook wel “Oranjestad” genoemd. Het monumentale vestingstadje Buren beschikt over goede voorzieningen zoals een supermarkt, warme bakker, slager, gevarieerde horeca, een basisschool en het kent een actief verenigingsleven. Geldermalsen, Culemborg en Tiel zijn op circa 5 kilometer afstand gelegen en beschikken over een nog ruimer en gevarieerd aanbod van winkels en goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, recreatie en sport. Buren is gunstig gelegen ten opzichte van belangrijke oost/west en noord/zuid -verbindingen (A15 en A2) waardoor steden als Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven binnen een uur te bereiken zijn. De NS-stations van Geldermalsen, Culemborg en Tiel bevinden zich op 15 autominuten.

Voor meer informatie over deze unieke kavels, de mogelijkheden en een uitgebreide brochure kunt u contact met ons opnemen.


Aangeboden door:

Van Kessel & Van Gellicum Mak. & Tax. BV

Kenmerken

Plaats Erichem
Provincie Gelderland
Aantal kavels 4 bouwkavels
Prijs vanaf € 500.000
Prijs tot € 550.000
Oppervlakte vanaf 1388 m²
Oppervlakte tot 1622 m²
Locatie
  • in Villapark
  • Aan water

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>