Logo

Bouwkavel De Kraan 37 a , Berkel-Enschot

€ 350.000

Beschrijving

Vraagprijs: € 350.000,- v.o.n.

Mooi bouwperceel van circa 590 m² groot gelegen net buiten de kern van Berkel-Enschot. Binnen vijf minuten bent u met de fiets in het bruisende centrum van Berkel-Enschot. Naast een groot en gevarieerd winkelaanbod is het dorp ook voorzien van vele andere voorzieningen zoals scholen. Op loopafstand van de woning vindt u Strandbad de Rauwbraken en diverse sportvoorzieningen. Tevens zijn de uitvalswegen richting de omliggende dorpen en steden eenvoudig te bereiken.

Bestemmingsplan:
Dit bouwperceel kan vrij ingevuld worden onder condities als vastgelegd in het vigerende bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan van de gemeente. Dit bestemmingsplan vindt u via de website ruimtelijke plannen.

Naam bestemmingsplan: Koningsoord Berkel-Enschot 2017, 1e herziening (De Kraan 37).

Kenmerken: 
- gelegen op een perceel van circa. 590 m²; 
- perceel dient nog kadastraal te worden ingemeten;
- perceel dient door de koper bouwrijp gemaakt te worden;
- op fietsafstand van het gezellige centrum van Berkel-Enschot; 
- strandbad de Rauwbraken en diverse sportvoorzieningen op loopafstand;
- gelegen nabij uitvalswegen richting Tilburg, Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch, Breda en België.

Berkel-Enschot:
Het dorp Berkel-Enschot heeft volop voorzieningen. Zo vindt u hier basisscholen, een middelbare school (2College Ruiven), een bibliotheek, bejaardencentrum Torentjeshoef en woonvoorziening Boeijend Huys. Voorzieningen voor cultuur en ontspanning zijn een partycentrum, cultureel centrum de Schalm, Strandbad de Rauwbraken, sporthal 't Ruiven en de vele sportclubs zoals de voetbalclub Jong Brabant en Mixed Hockeyclub Berkel-Enschot. Ook winkels zijn er volop te vinden in Berkel-Enschot. Zo kenmerkt Winkelcentrum Koningsoord zich door een grote variëteit aan sfeervolle winkels. Niet alleen kunt u er terecht voor al uw dagelijkse boodschappen of de laatste mode trends, maar ook voor het boeken van uw vakantie of het aanschaffen van een boek of tijdschrift.


Aangeboden door:

Transparant Makelaars

Kenmerken

Plaats Berkel-Enschot
Provincie Noord-brabant
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 350.000
Oppervlakte 590 m²
Locatie
  • In woonwijk

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>