Logo

Bouwkavel Brabersweg 12 , Mijnsheerenland

€ 499.000

Beschrijving

Prachtig formaat, bouwkavel (circa 1.120 m2) te koop op landelijke locatie met vrij uitzicht aan de Brabersweg in Mijnsheerenland (op steenworpafstand van Oud-Beijerland).

Op de Brabersweg ligt een kavel van circa 1.120 m2 eigen grond waarop thans een vrijstaande woning (bouwjaar 1923) met berging is gesitueerd. De bouwkundige staat van het huidige opstal is van dienaard dat de enige echt interessante optie is: slopen en nieuw bouwen.

De locatie is gesitueerd naast Brasserie De Greup, nabij het in ontwikkeling zijnde recreatiepark De Greup en kenmerkt zich door een diversiteit aan, veelal vrijstaande woonhuizen. Aan meerdere zijden is er prachtig zicht over de landerijen en hoewel deze woning zeer rustig en landelijk gelegen is, bevind je je al binnen enkele autominuten in het gezellige centrum van Oud-Beijerland of Numansdorp. Bovendien ligt de kavel zeer gunstig ten opzichte van de A-29 richting de Randstad.

Op de te creëren vrije bouwkavel (circa 25 x 44 m.) is het mogelijk naar eigen inzicht en wensen een woning te bouwen, met inachtneming van de voorwaarden en spelregels van het vigerende bestemmingsplan (
- De kavel wordt verkocht 'as is' (daardoor 2% overdrachtsbelasting i.p.v. 10,4%);
- Aan de Noordoost zijde van de kavel zal er een stukje grond aan de kavel worden toegevoegd;
- Desgewenst krijgt koper een conceptontwerp van Z-Wonen / Van der Spek Bouw;
- Oplevering in overleg.


Aangeboden door:

'Stichting Register Taxateurs O.Z.'

Kenmerken

Plaats Mijnsheerenland
Provincie Zuid-Holland
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 499.000
Oppervlakte 1120 m²
Locatie
  • Landelijk gelegen
  • Open ligging
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>