Logo

Bouwgrond Vriezekoop 71 A , Leimuiden

€ 725.000

Beschrijving

BIEDEN VANAF PRIJS € 725.000,-- k.k.

Uitzonderlijke kans om te bouwen op een idyllische locatie tussen vaarwater en weiland…

Deze bouwkavel met de mooie oppervlakte van 1386 m2 ligt op een plek om van te dromen.
De kavel grenst direct aan het vaarwater van rivier De Drecht.
Aan de voorzijde kijkt u over de weilanden heen richting het dorp Langeraar. Omdat Vriezekoop een dijk betreft en daarmee hoog ligt ten opzicht van deze weilanden is er een prachtig weids overzicht over het gebied.

De ruime afmeting van dit vrijwel rechthoekige perceel is al net zo aantrekkelijk en biedt daarmee veel mogelijkheden. De kavel is eenvoudig gezegd ongeveer 55 meter diep bij gemiddeld ca. 24 meter breed.
De noordzijde grenst aan het vaarwater, de zuidzijde aan de weg en het weiland. Het perceel is voor een groot deel gescheiden van het naastgelegen perceel door een sloot. Ook ligt er grotendeels een sloot tussen de weg en het perceel.
De kavel is en was onbebouwd.

Een plek met volop vrijheid en ruimte om de eigen ideale woning te bouwen, daaromheen een fraaie tuin aan te leggen en de mogelijkheid om een eigen insteekhaven/ligplaats voor de boot te realiseren!

De bestemmingsplanregels laten toe dat op dit perceel één vrijstaande woning gebouwd wordt.
Bestemmingsplankaart en voorwaarden zijn op te vragen via de makelaar, via ruimtelijkeplannen.nl of Gemeente Kaag en Braassem.
In ieder geval is er een ruim bouwblok waarbinnen een royale woning past met daarbij de eigen keuze of u meer naar het water of meer richting het weiland gaat bouwen.

In het kort geven de regels aan: Een vrijstaande woning met een maximale inhoud van 750 m3, een maximale goothoogte van 6 meter en een maximale bouwhoogte van 10 meter.
Aan- en uitbouwen, aangebouwde bijgebouwen een aangebouwde overkappingen behorende bij de woning tot maximaal 50 m2.


Aangeboden door:

Bianca van der Laan Makelaardij B.V.

Kenmerken

Plaats Leimuiden
Provincie Noord-Holland
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 725.000
Oppervlakte 1386 m²
Locatie
  • Aan vaarwater
  • Aan water
  • Landelijk gelegen
  • Open ligging
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>