Logo

Bouwgrond Francis Beaufortlaan 78 b , Almere

€ 360.000

Beschrijving

Let op: bieden vanaf € 360.000,-- K.K.

Nu beschikbaar op één van de mooiste locaties in Oosterwold met ligging aan het water en een bosrand. Deze kavel is een perfecte plek om uw droomhuis te bouwen, midden in de natuur en toch in de stad. Het betreft de voormalige locatie van het Bomencentrum Oosterwold.

Vanaf deze fraai gelegen kavel heeft u een blijvend en vrij uitzicht over de Kievitstocht (een 18 meter brede waterpartij) waar de natuur vrij spel heeft. Deze tocht huisvest een heuse beverfamilie en biedt een broedplaats voor vele vogels. Een levend schilderij dat nooit hetzelfde is.

Er is sprake van dat in de nabije toekomst de groenstrook tussen water en kavel door de bewoners mag worden aangekocht. Hiervan zijn nog geen details bekend.

Op korte termijn je droomhuis bouwen in Oosterwold, op loopafstand van de nieuwe Lidl en op fietsafsafstand van de Albert Heijn, de winkels Aldi, Het Kruidvat, de Action, Bloemenzaak Actief en andere buurtwinkels?

Dat is nu mogelijk op de Francis Beaufortlaan 78 b (het huisnummer is nog niet definitief).

Oosterwold is sinds half april 2022 niet meer verstoken van voorzieningen en dat maakt de woonomgeving nog aantrekkelijker. Je woont in het ruime Oosterwold met de karakteristieken van de wijk zoals: zelfvoorzienendheid, stadslandbouw, grote kavels en de doorwaadbare zone’s en vlakbij de nieuwe moderne wijkvoorzieningen.

Lang wachten op gemeente (in Oosterwold vaak een jaren durend proces) is hier niet nodig. Je kunt als koper direct beginnen met de procedures om een omgevingsvergunning aan te vragen.

De kavel heeft een oppervlakte van 1.000 m2 (inclusief de oppervlakte van de weg). Op de kavel is er de mogelijkheid om een woning te plaatsen van 125 m2 BVO. Aangezien het een zelfstandige kavel betreft kan er vergunningsvrij nog extra worden gebouwd (afhankelijk van de plaatsing van de woning op het roodkavel). De doorwaadbare zone verplichting is van toepassing.

De kadastrale grootte is 879 m2.


Aangeboden door:

Semeijn Makelaardij

Kenmerken

Plaats Almere
Provincie Flevoland
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 360.000
Oppervlakte 1000 m²
Locatie
  • Open ligging
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>