Logo

Bouwgrond David Humeweg 52 , Almere

€ 225.000

Beschrijving

Let op: bieden vanaf € 225.000,--

Op korte termijn je droomhuis bouwen in Oosterwold, op loopafstand van de nieuwe Albert Heijn, de winkels Aldi, Het Kruidvat, de Action, Bloemenzaak Actief en andere buurtwinkels? Dat is nu mogelijk op de David Humeweg 52.

Oosterwold is sinds half april 2022 niet meer verstoken van voorzieningen en dat maakt de woonomgeving nog aantrekkelijker. Je woont in het ruime Oosterwold met de karakteristieken van de wijk zoals: zelfvoorzienendheid, stadslandbouw, grote kavels en de doorwaadbare zone’s en vlakbij de nieuwe moderne wijkvoorzieningen.

Lang wachten op gemeente (in Oosterwold vaak een jaren durend proces) is hier niet nodig. Je kunt als koper direct beginnen met de procedures om een omgevingsvergunning aan te vragen.

Wij kunnen deze mogelijkheid aanbieden als 3 kavels van ca. 671 m2 maar het is ook mogelijk de grond in één stuk af te nemen. De aanbieding en de prijs in deze aanbieding is gebaseerd op de koop van 1 kavel van 671 m2.

De kavel heeft een oppervlakte van 671 m2 (inclusief de oppervlakte van de weg). Op de kavel is er de mogelijkheid om een woning te plaatsen van 84 m2 BVO. Aangezien de kavel gesplitst wordt kan er vergunningsvrij nog extra worden gebouwd (afhankelijk van de plaatsing van de wonig op het roodkavel). De doorwaadbare zone verplichting is van toepassing.

De inkoop bij de kavelwegvereniging is in de prijs inbegrepen. Er is inmiddels een mooie asfalweg aangelegd.

De koper zal zich moeten conformeren aan de regelgeving zoals deze in Oosterwold geldt. Bebouwing mag alleen geplaatst worden op het "roodkavel" (168 m2).

Verder zijn alle regels van Oosterwold ook van toepassing op deze kavel. Op de website Maakoosterwold.nl is hier alles over te vinden.

De kavel staat te koop met een “Bieden vanaf-prijs” van € 225.000,-- K.K.
Houd u hierbij rekening met 10,4%.

Op zoek naar een betrouwbare bouwer? Informeer naar onze samenwerkende aannemers!

LET OP: VOOR DE KOPERS VAN DEZE KAVELS IS EEN ZELFBEWONINGSPLICHT VAN TOEPASSING EN EEN TIJDELIJK VERVREEMDINGSVERBOD TIJDENS DE BOUW.


Aangeboden door:

Semeijn Makelaardij

Kenmerken

Plaats Almere
Provincie Flevoland
Aantal kavels 1 bouwkavels
Prijs € 225.000
Oppervlakte 671 m²
Locatie
  • Open ligging
  • Vrij uitzicht

Informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over deze bouwkavel ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in. De kavel aanbieder zal dan contact met u opnemen.

Wilt u nog meer informatie aanvragen?

Op de kavel wilt u ook uw droomhuis bouwen. Bij onderstaande bedrijven kunt u vrijblijvend informatie opvragen. Wil u dat niet druk dan kunt u onder op op verzenden klikken.

Bouwbedrijven


Domotica


Kelders


Vloerisolatie


Zwembadbouwers
Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>