Logo

Loxone

Loxone biedt u slimme oplossingen aan voor particuliere woningen, sleutel-op-de-deur, woningbouw, horeca, kantoren, nutsgebouwen en meer. Dit is mogelijk dankzij de schaalbare structuur van de Loxone Miniserver. Als brein van het gebouw verbindt de Loxone Miniserver alle componenten net zoals het menselijk zenuwstelsel dit doet. Zo kunnen verwarming, koeling, ventilatie, verlichting, zonwering, ramen, camera’s, sloten, water, schakelaars ... met elkaar praten. De Miniserver groeit mee en past zich continu aan.

In een Loxone project gaat alles automatisch, maar indien u toch graag zelf even de touwtjes in handen neem, dan gaat dat eenvoudig met de drukknop of met de Loxone App via smartphone of tablet. De slimme woon- en gebouwautomatisering van Loxone maakt uw project intelligenter, comfortabeler, veiliger en natuurlijk energie-efficiënter.Loxone
Gebroeders Van Raemdonckstraat 1B/C
B-2560 Nijlen (België)

Tel: +31-208208214

Producten

Informatie aanvragen

Via het onderstaande formulier kunt u meer informatie aanvragen.


Logo

Het vinden van geschikte bouwgrond is niet eenvoudig. Het is aan te bevelen om u eerst goed te oriënteren op kavels en locaties. Op deze website is een grote hoeveelheid aanbieders van kavels te vinden. 

U kunt gericht zoeken naar beschikbare kavels in Nederland; in een oogopslag ziet u waar bouwkavels worden aangeboden, in welke provincie en in welke stad.

>